Glascontainer huren

Populaire Rolcontainers

Populaire Rolcontainers

1100 liter

18 vuilniszakken

1x per week

Frequentie

€ 45,00

Per maand

1100 liter

18 vuilniszakken

1x per week

Frequentie

€ 118,33

Per maand

660 liter

11 vuilniszakken

1x per week

Frequentie

€ 88,17

Per maand

Meer over een glascontainer huren

De glascontainer is geschikt voor flessenglas, niet voor andere soorten glasafval. Het maakt hierbij niet uit welke type flessenglas: zowel wit als bruin en groen glas mogen gedeponeerd worden in de glascontainer bij een glascontainer huren. Zo kunt u al uw flessenglas gemakkelijk met één rolcontainer afvoeren, zonder hier zelf verder nog omkijken naar te hebben.

Een glascontainer huren bij Rolcontainers Rijnmond is mogelijk in een formaat van 240 liter, en deze container heeft de volgende afmetingen: 110 x 58 x 74 cm (H x B x D). Hierbij bepaalt u zelf hoe vaak wij deze container(s) komen ledigen bij uw abonnement voor de glascontainer huren. U heeft de keuze uit 1 x per 4 weken, 1 x per 2 weken, 1 x per week, 2 x per week, 3 x per week, 4 x per week of maar liefst 5 x per week. Verandert uw afvalstroom in de toekomst? Geen probleem. Dankzij de flexibele abonnementen van Rolcontainers Rijnmond kunt u in overleg gemakkelijk uw abonnement wijzigen.

Een schoner Rotterdam en omstreken

Het huren van een glascontainer biedt talloze voordelen voor bedrijven, organisaties en evenementen, maar heeft ook nog eens een enorme positieve impact op het milieu. Dit vinden we belangrijk, want bij Rolcontainers Rijnmond zetten we ons in voor een duurzame toekomst. Door voortdurend te streven naar innovatie in onze afvalverwerkingstechnologieën en te investeren in groene en kostenbesparende oplossingen voor uw afval, blijven wij ons continu ontwikkelen op het gebied van duurzame verwerkingsprocessen. We zijn in staat om steeds meer afval te recyclen en zetten ons in voor een schonere toekomst. Het resultaat? Een vermindering van de CO2-voetafdruk in onze maatschappij en op de langere termijn het creëren van een circulaire economie. Kiest u dus voor een glascontainer huren bij Rolcontainers Rijnmond, dan kiest u samen met ons voor een duurzame stap richting een wereld zonder afval.

Heeft u vragen over een glascontainer huren?