Rolcontainer 660 liter

Populaire Rolcontainers

Populaire Rolcontainers

1100 liter

18 vuilniszakken

1x per week

Frequentie

€ 45,00

Per maand

1100 liter

18 vuilniszakken

1x per week

Frequentie

€ 118,33

Per maand

660 liter

11 vuilniszakken

1x per week

Frequentie

€ 88,17

Per maand

De perfecte container voor kleine tot middelgrote afvalstromen

Bent u op zoek naar een praktische en milieuvriendelijke container van middelmatige grootte om uw papier-, karton- en/of restafval mee af te voeren? Dan biedt de rolcontainer 660 liter misschien wel de ideale oplossing voor uw onderneming! De rolcontainer 660 liter beschikt over voldoende capaciteit en gebruiksgemak voor kleine tot gemiddelde afvalstromen en kan hiermee ingezet worden binnen diverse sectoren. Het gebruik van de rolcontainer 660 liter helpt u niet alleen om het afvoeren van uw afvalstromen efficiënt te organiseren, maar draagt ook bij aan een duurzame verwerking van uw afval. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, blijven deze geschikt voor recycling en kunnen we uw afvalstromen een tweede leven geven.

Met het oog op gebruiksgemak en efficiëntie is onze 660 liter rolcontainer voorzien van stevige wielen, waardoor u de container moeiteloos kunt verplaatsen, zelfs wanneer deze volledig gevuld is. De rolcontainer 660 liter heeft een afmeting van 121 x 137 x 77 (H x B x D) cm en biedt voldoende inhoud voor het afvoeren van maar liefst 11 vuilniszakken. Heeft u meer afval om af te voeren? Bekijk dan onze grotere containers met een inhoud van 1100 liter, 1300 liter, 1600 liter, 1700 liter of 2400 liter. Verwacht u juist minder afval? Kies dan voor onze kleinste container van 240 liter.

De Rolcontainer 660 liter bij Rolcontainers Rijnmond

Bent u benieuwd of onze rolcontainer 660 liter geschikt is voor uw afvalstroom? Geen zorgen, bij Rolcontainers Rijnmond staan we altijd voor u klaar voor advies op maat. Als onderdeel van de Rotterdamse Van Leeuwen Groep, opgericht in 1967, beschikken we namelijk over tientallen jaren aan kennis en ervaring in afval- en metaalrecycling, waarmee we ook úw onderneming in Regio Rijnmond van de beste afvaloplossingen kunnen voorzien. Onze locatie aan de Maas in Rotterdam is ideaal gelegen, waardoor we de Regio Rijnmond als geen ander kennen. We geloven in een persoonlijke aanpak en gaan op zoek naar een abonnement die perfect aansluit op uw behoeften. Of het nu gaat om kleinschalige projecten of grote afvalstromen, we vinden altijd een geschikte oplossing.

Vragen over de rolcontainer 660 liter?